Bunnahabhain - Toiteach A Dhà 70cl

€ 41,99
Op voorraad

Een speciale variatie van Bunnahabhain. Normaal zijn de whisky’s van deze distilleerderij namelijk niet geturfd. Toiteach betekent ‘Smoky’ in Gaelic. Helder goud van kleur met een neus van heerlijke volle tonen van turf en graan met een licht bittertje op de achtergrond. In de mond warme tonen van turf, gevolgd door fruitaroma’s en zoete tonen van het eikenhout en delicate peper. De afdronk is lang met terugkerende tonen van turf en fruitige aroma’s.

Bunnahabhain - Toiteach A Dhà Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bunnahabhain. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bunnahabhain - Toiteach A Dhà.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bunnahabhain
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.3%