Bushmills, 10 years - Causeway Collection 70cl

€ 86,50
Niet op voorraad

De Causeway Collection is een jaarlijkse serie whiskey’s van de Ierse distilleerderij Bushmills. Dit is niet alleen een van de oudste distilleerderijen ter wereld, maar Bushmills ligt ook niet ver van de Giant’s Causeway aan de noordkust van Ierland, dat op de Werelderfgoedlijst van UNECO staat. De Bushmills 10 Y Causeway Collection is een drievoudige gedistilleerde single malt die eerst in bourbon- en sherryvaten rijpte, maar daarna nog eens 30 maanden doorbracht in cognacvaten.

Bushmills, 10 Y - Causeway Collection Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bushmill. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Northern Ireland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bushmills, 10 Y - Causeway Collection.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bushmill
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%