Camus - Fine Island 70cl

€ 35,99
Niet op voorraad

Camus Île de Ré is afkomstig van het gelijknamige eiland, gelegen voor de Franse westkust. De wijngaarden staan onder invloed van de Atlantische Oceaan. De continue ziltige zeebries, een mild microklimaat, het gebruik van zeewier voor de bemesting en distillatie
op druivenmost; allen tezamen zorgen ze voor de bijzondere geur en smaak.
Fine Island verduidelijkt het maritieme karakter; zilt met natuurlijk jodium, een rijke geur aan fruit met uitzonderlijke zachtheid. Een authentieke Île de Ré Cru de Cognac ervaring.

www.camus.fr

Camus - Fine Island Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Camus. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Camus - Fine Island.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Camus
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%