Captain Morgan - Tiki 70cl

€ 14,99
Op voorraad

Captain Morgan Tiki is een heerlijke drank op basis van de beroemde Captain Morgan Rum, maar dan met smaken van mango en sinaasappel. De tropische tikismaken zijn goed in balans met deze zoete Caribische rum. Captain Morgan Tiki werkt mooi met een mixer zoals limonade of bepaalde soda’s. Vul je glas met veel ijs en genieten maar!

Captain Morgan - Tiki Rum is een heerlijke Rum van het merk Captain Morgan. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Jamaica en is gebotteld op 25% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Captain Morgan - Tiki.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Captain Morgan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 25%