Casamigos - Anejo 70cl

€ 66,99
Op voorraad

Casamigos is een vermaard tequilamerk van Hollywood-ster George Clooney en zijn vrienden Rande Gerber en Mike Meldman. Casamigos Anejo Tequila is een ultra-premium, small batch tequila van 100% Blue Weber agave. De tequila rijpt 14 maanden in vaten van Amerikaans eiken. Het resultaat is een perfecte balans tussen zoet, kruidigheid en eikenhout. Het idee voor Casamigos Anejo Tequila werd geboren tijdens gezellige avonden met vrienden — precies zoals deze tequila het best tot zijn recht komt.

Casamigos - Anejo Tequila is een heerlijke Añejo Tequila van het merk Casamigos. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Casamigos - Anejo.

Añejo Tequila wordt tussen de 1 en 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Vanwege de eikenhouten rijping vertonen Añejo tequila's vaak rijke smaken van vanille, kaneel, en/of zoete specerijen. Añejo Tequila is zacht en rustgevend, bedoeld om puur of met ijs te drinken. Añejo werkt ook heel goed als een vervanger voor whisky in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Casamigos
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%