Centenario, 20 years - Fundacion 70cl

€ 50,50
Niet op voorraad

Centenario Fundacion 20 Anos is een rum die heeft gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten, dit komt terug in de volle ronde smaak van deze Ron Centenario. Een heerlijke rum met subtiele hints van zoete toffee, karamel en donker fruit. De fijnproever zal hiernaast de invloed van het houten vat herkennen. Een mooie 20 jaar oude rum die exceptioneel genoemd mag worden!

Centenario, 20 Y - Fundacion Rum is een heerlijke Rum van het merk Centenario. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Costa Rica en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Centenario, 20 Y - Fundacion.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Centenario
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%