Chateau Montifaud - XO 70cl

€ 73,99
Op voorraad

Chateau Montifaud XO Basic 70cl deze cognac heeft voor minimaal 30 jaar gerijpt in de kelders van het kasteel! Een lange rijping zoals deze geeft de cognac zwaardere smaken mee en een wat donkere kleur. Bij het openen van de fles zijn intense aroma's van fruit, noten en cacao aanwezig. De smaak is erg fruitige met invloeden van fruit en vanille. Een cognac die erg zacht is en afsluit met een zalige finish.

Château Montifaud - XO Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Chateau Montifaud. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Petite Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Château Montifaud - XO.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Chateau Montifaud
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%