Classic Malt Collection - Caol Ila, Clynelish, Talisker 60cl

€ 52,50
Niet op voorraad

De Classic Malts is een verzameling van whisky’s die de veelheid van smaken in Schotse single malt whisky samenbrengt. Sinds de introductie van de Classic Malts in 1988, zijn de whisky’s uitgegroeid tot een enorm succes. Ze laten je het volledige spectrum van zoet, fruitig, rokerig en alles daar tussenin zien. Deze set bestaat uit 20cl flessen van Caol Ila 12, Clynelish 14 en Talisker 10. Caol Ila is een intense en rokerige krachtpatser van Islay, terwijl Clynelish een ‘waxy’ en maritiem smaakprofiel heeft. Talisker is een legendarische, kruidige en subtiel geturfde whisky die op Skye wordt geproduceerd. Dit is het perfecte cadeau voor liefhebbers van Schotse whisky!

Classic Malt Collection - Caol Ila, Clynelish, Talisker Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Multiple Brands. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islands en is gebotteld op 44,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Classic Malt Collection - Caol Ila, Clynelish, Talisker.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Multiple Brands
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 44.9%