Classic Malt Collection - Lagavulin, Talisker, Cragganmore 60cl

€ 42,99
Niet op voorraad

Drie van de meest uitgesproken single malts van Schotland in een set. De Lagavulin 16 is een krachtpatser van het legendarische eiland Islay. De Talisker 10 is een klassieker die al vele decennia in de smaak valt bij liefhebbers. Als laatste is er de Cragganmore 12, een robuuste Speysider met een subtiele rooksmaak.

Classic Malt Collection - Lagavulin, Talisker, Cragganmore Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Multiple Brands. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 42,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Classic Malt Collection - Lagavulin, Talisker, Cragganmore.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Multiple Brands
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Scotland
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 42.9%