Meukow - XO 70cl

€ 87,50
Niet op voorraad

Meukow – XO is een blend van delicate eaux-de-vie uit de Grande en Petite Champagne, de twee meest prestigieuze gebieden in de Cognac-regio. Door eaux-de-vie uit de Fins Bois en Bon Bois toe te voegen, krijgt het geheel een prachtige zoetheid. Het cognachuis Meukow is in de 19e eeuw opgericht door twee broers, die naar Frankrijk werden gestuurd door Tsaar Alexander II van Rusland om een voorraad cognac veilig te stellen voor het Hof.

Meukow - XO Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Meukow. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Meukow - XO.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Meukow
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%