Rémy Martin - 1738 Accord Royal Giftpack Ice Mould 70cl

€ 56,50
Niet op voorraad

In deze giftpack zit naast een fles Rémy Martin - 1738 Accord Royal ook een handige mal voor grote ijsklontjes.

Rémy Martin - 1738 Accord Royal Giftpack Ice Mould Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Remy Martin. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rémy Martin - 1738 Accord Royal Giftpack Ice Mould.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Remy Martin
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%