Rémy Martin - VSOP met 2 glazen 70cl

€ 38,50
Niet op voorraad

Sinds Rémy Martin is opgericht in 1724 was er maar één doel: het veroveren van het hart van de Cognac-regio. Het Cognachuis is eigenaar van 4 Domaines in de Grande Champagne en heeft meer dan 100 Cognacboeren onder contract. Zeldzame druivenrassen van populaire wijngaarden worden gebruikt voor de distillatie, waarna de Cognac rijpt in handgemaakte vaten van Frans eikenhout. Rémy Martin VSOP is een Fine Cognac — een assemblage van Cognac uit de Petit en Grande Champagne, twee van de beste gebieden in de Cognac-regio. In dit giftpack zitten verder twee mooie glazen waarmee je ultiem kan genieten van deze elegante Cognac.

Rémy Martin - VSOP met 2 glazen Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Remy Martin. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Grande Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rémy Martin - VSOP met 2 glazen.

V.S.O.P. Cognac ofwel "Very Superior Old Pale" Cognac wordt minstens 4 jaar gerijpt en mag dan ook pas geclassificeerd worden als VSOP als dit het geval is. De smaak van VSOP Cognac is meestal wat zachter dan V.S. Cognac met duidelijke tonen van eikenhout en kruiden. Er zijn zeer goede VSOP's te koop, waarvan vele heerlijk puur gedronken worden. Deze categorie cognac is echter een favoriet geworden bij mixologen als een prachtig element van een Cognac Cocktail.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Remy Martin
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%