Compass Box - The Story of the Spaniard 70cl

€ 49,50
Niet op voorraad

Compass Box richt zich volledig op het maken van blended malt whisky. Ze werken samen met verschillende Schotse distilleerderijen en maken hun eigen unieke smaakprofiel door die whisky’s te combineren. The Story of the Spaniard haalt inspiratie uit de eerste kennismaking met sherry van oprichter John Glaser. Deze unieke blended malt is onder andere gemaakt van Strathmill, Teaninich, Glen Moray, Glendullan en Deanston.

Compass Box - The Story of the Spaniard Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Compass Box. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Compass Box - The Story of the Spaniard.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Compass Box
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%