Connemara - Original 70cl

€ 28,50
Op voorraad

De enige geturfde Ierse Single Malt Whiskey, afkomstig van het overweldigend mooie Connemara; een landschap met rijke veengronden voor turf, ongerepte heidevelden en kraakheldere rivieren. Met een PPM gehalte van 15 is Connemara Original een subtiele, maar rijke whiskey. Zijdezacht en typisch Iers. Kenmerkend voor vele Ierse whisky’s is een 3-voudige distillatie. In tegenstelling tot vele andere Ierse whisky’s wordt Connemara echter 2 keer gedistilleerd. Geur en smaak van mout, gedroogde vruchten en honing met een delicaat turfaroma.

Connemara - Original Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Connemara. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Connemara - Original.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Connemara
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%