Courvoisier - XO 70cl

€ 104,99
Niet op voorraad

Emmanuel Courvoisier was begin 1800 een Parijse wijn- en Cognac handelaar. Zijn zoon Félix besloot in 1843 om naar Jarnac te verhuizen en zich helemaal te richten op de Cognachandel. Courvoisier staat bekend om het feit dat ze hun vaten veel langer laten liggen dan wettelijk voorgeschreven. Deze XO is een assemblage van Grande Champagne en Borderie Cognac. De leeftijden lopen uiteen van 11 tot wel 25 jaar. Rijk van smaak met fruit, hout, kruiden, noten, vanille en sinaasappelmarmelade.

Courvoisier - XO Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Courvoisier. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Assemblage regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Courvoisier - XO.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Courvoisier
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%