Crystal Head - Aurora 70cl

€ 52,50
Niet op voorraad

Crystal Head, opgericht door Hollywood-ster Dan Aykroyd, presenteert de Aurora Vodka om het Noorderlicht te vieren, een fenomeen dat ook bekend staat als Aurora Borealis. Crystal Head Aurora is gemaakt van Engelse tarwe en water uit Newfoundland in Canada. Door vijf distillaties en zeven filtraties is de wodka zo puur als maar kan.

Crystal Head - Aurora Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Crystal Head. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Crystal Head - Aurora.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Crystal Head
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%