De Luze - XO 70cl

€ 57,99
Niet op voorraad

De Luze XO Fine Champagne Cognac is voor ongeveer 70% afkomstig van de Grande Champagne regio's en voor de overige 30% van de Petite Champagne regio. Deze cognac heeft tussen de 6 en 15 jaar gerijpt en wordt geleverd in een mooie karaf. De goudbruine kleur met rode tinten geven een evenwichtige aroma van vanille, eiken, licht fruit en zelfs een beetje jasmijn! De smaak is vol en kruidig met een palet van vijgen, pruimen en toffee.

De Luze - XO Cognac is een heerlijke Cognac van het merk De Luze. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Petite Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Luze - XO.

X.O. Cognac ofwel "Extra Old" Cognac is een stuk ouder als VS en VSOP Cognac en wordt minstens 10 jaar gerijpt. Desondanks het feit dat de minimale leeftijd 10 jaar is, is een XO Cognac gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar oud en soms zelfs ouder. Het smaakprofiel van een uitzonderlijke XO Cognac is rijk en luxueus samen met warme specerijen, noten, chocolade, toffee en gedroogd fruit. XO wordt vaak puur gedronken met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Luze
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%