Dewar's, 12 years 70cl

€ 29,99
Niet op voorraad

Dewar’s 12 Y, een traditionele blended Scotch whisky, die eerst 12 jaar rijpt alvorens geblend te worden. Daarna huwt de whisky nog eens 6 maanden in eikenhoutenvaten. Dewar’s is een van de bestverkochte blended whisky’s ter wereld. Meer dan een eeuw geleden was John Dewar een van de eerste Schotten die whisky op een zodanig hoog niveau blendde, dat hij zijn naam op het label durfde te zetten.

Dewar's, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dewar's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dewar's, 12 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dewar's
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%