Dictador - XO Insolent 70cl

€ 72,99
Niet op voorraad

De geschiedenis van Dictador gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande rums ter wereld. De Dictador - XO Insolent is gemaakt van het sap van suikerriet en volledig geproduceerd in distilleerketels. Daarna rijpt de rum in een combinatie van bourbon-, sherry- en portvaten. Dat zorgt voor een rum met een rijke mahoniekleur en een zoete, kruidige en volle smaak.

Dictador - XO Insolent Rum is een heerlijke Rum van het merk Dictador. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Colombia en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dictador - XO Insolent.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dictador
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%