Dimple - Golden Selection 70cl

€ 27,50
Op voorraad

Dimple is een luxe blend die al meer dan 120 jaar bestaat en 30 van de beste malt en graanwhisky’s van Schotland combineert. Dimple Golden Selection is een creatie van Chris Clark, de master blender van Haig Club Whisky. Een belangrijk deel van Dimple Golden Selection bestaat uit malt whisky van Glenkinchie, een beroemde distilleerderij uit de Lowlands. Het resultaat is een fruitige, rijke en soepele whisky zoals je van Dimple mag verwachten.

Dimple - Golden Selection Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dimple. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dimple - Golden Selection.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dimple
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%