Don Julio - 70 70cl

€ 95,50
Niet op voorraad

Don Julio 70th Anniversary is een eerbetoon aan de 70 jaar aan kennis, expertise en innovatie van het merk. Deze tequila drinkt soepel als een echte blanco tequila, maar heeft de complexiteit van een añejo. De Don Julio 70th Anniversary rijpte 18 maanden in eikenhout en werd daarna gefilterd in houtskool: een unieke Añejo Claro Tequila.

Don Julio - 70 Tequila is een heerlijke Añejo Tequila van het merk Don Julio. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Don Julio - 70.

Añejo Tequila wordt tussen de 1 en 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Vanwege de eikenhouten rijping vertonen Añejo tequila's vaak rijke smaken van vanille, kaneel, en/of zoete specerijen. Añejo Tequila is zacht en rustgevend, bedoeld om puur of met ijs te drinken. Añejo werkt ook heel goed als een vervanger voor whisky in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Don Julio
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%