Don Papa, 7 years 70cl

€ 41,99
Op voorraad

Maar weinig mensen weten het, maar in de Filipijnen wordt al generaties lang rum gemaakt. Er wordt echter weinig geëxporteerd. Don Papa Rum is vernoemd naar Dionisio Magbuelas, een held van de Filipijnse Revolutie die beter bekend staat als ‘Papa Isio’. De rum is gemaakt van melasse van suikerriet die op het Filipijnse eiland Negros is verbouwd. Na kolomdistillatie rijpt de rum nog 7 jaar in ex-bourbon barrels aan de voet van Mount Kanlaon.

Don Papa, 7 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Don Papa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Philippines en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Don Papa, 7 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Don Papa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%