Dos Maderas - PX 5+5 years 70cl

€ 41,50
Niet op voorraad

Dos Maderas 5+5 PX combineert het beste van Spanje en het Caribisch gebied. Deze rum rijpte eerste 5 jaar in het tropische klimaat van Barbados en Guyana, waarna die naar Williams & Hubert werd verscheept. Bij deze beroemde sherrybodega in Spanje rijpte de rum vervolgens 3 jaar in Palo Cortado-vaten, en daarna nog eens 2 jaar in Pedro Ximénez-vaten. Het resultaat is een ongelooflijke prestatie op het gebied van houtrijping en een heerlijke rum.

Dos Maderas - PX 5+5 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Dos Maderas. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Barbados en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dos Maderas - PX 5+5 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dos Maderas
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%