Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 50cl

€ 31,50
Op voorraad

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin wordt bij The Shed gemaakt, een distilleerderij midden in het groene landschap van Ierland die ook Ierse pot still en single malt whiskey maakt. De gin ontleent zijn naam aan zogenaamde gunpowder thee, wat een van de botanicals van Drumshanbo Gunpowder Irish Gin is. Andere botanicals zijn onder meer limoen, citroen, grapefruit en steranijs.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Drumshanbo. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Drumshanbo Gunpowder Irish Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Drumshanbo
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 43%