Eagle Rare, 10 years 70cl

€ 40,50
Op voorraad

Eagle Rare 10Y is een product van de legendarische Buffalo Trace Distillery in Frankfort, Kentucky. Deze bourbon rijpte minstens 10 jaar in vaten van nieuw Amerikaans eikenhout en is een zogenaamde ‘low rye’, wat betekent dat ongeveer 10% van de mashbill uit rogge bestaat. Eagle Rye wordt gezien als een van de beste bourbons die Amerika te bieden heeft. Deze whiskey won al meerdere keren Dubbel Goud bij de World Spirits Competition.

Eagle Rare, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Buffalo Trace. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Eagle Rare, 10 Y.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Buffalo Trace
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%