Edinburgh - Dry Gin 70cl

€ 27,99
Op voorraad

Edinburgh Gin bevat de ingrediënten jeneverbes, engelwortel, koriander, liswortel, citroenschil en cassia. Deze stijlvolle, snel aan populariteit winnende, kruidige gin is een geduchte concurrent van de andere gins. De Edinburgh Original Gin heeft een heerlijk citrusaroma en tonen van de jeneverbes. Zowel puur als in een mix met tonic heerlijk om te drinken.

Edinburgh - Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Edinburgh. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Edinburgh - Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Edinburgh
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%