El Dorado, 15 years 70cl

€ 44,99
Op voorraad

De magistrale kleur, de zachte smaak en het volle aroma dankt El Dorado 15 Years old aan de grote eikenhouten vaten waarin de rum wordt gerijpt. Net als de avonturiers van weleer blijft u nippen van dit vloeibare goud.
Dit "vlaggenschip" van El Dorado is al meerdere keren wereldwijd met goud bekroond en is daarmee één van de mooiste rums op de markt. Deze 15 jarige El Dorado rum is een speciale blend van verschillende rums die op verschillende, enkele unieke stills, worden gedestilleerd.

El Dorado, 15 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk El Dorado. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Guyana en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke El Dorado, 15 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij El Dorado
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%