Engine - Pure Organic Gin 50cl

€ 26,50
Op voorraad

Een Italiaanse, 100% Organic gin geboren uit een idee van Paolo Dalla Mora, ondernemer in de mode- en sterke drankensector en autosportliefhebber. Ideaal voor Gin Tonic of Gin Fizzes vanwege de citrustonen die aanwezig zijn in het tonicwater en de licht bitter-frisse afdronk van de salie. Perfect voor martini’s dankzij de aanwezigheid van citroenolie.

Engine - Pure Organic Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Edinburgh. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Italy en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Engine - Pure Organic Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Engine
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 42%