Esbjaerg - Copper 70cl

€ 17,99
Op voorraad

Een bijzondere vodka gemaakt van zuivere graanalcohol en gedistilleerd in een Copper Pot Still. Distillatie in koper zorgt voor een bijzondere pure en ultra zachte smaak. De granen ondergaan een strenge selectie van onze distillateur waarna ze onder zijn toeziend oog in kleine batches gedistilleerd worden. Het resultaat is een zeer zuivere zijdezachte en pure Vodka met een granige bite! Esbjærg Copper smaakt het best on the rocks of in een cocktail.

Esbjaerg - Copper Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Esbjaerg. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Denemarken en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Esbjaerg - Copper.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Esbjaerg
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%