Evolution Bison Geschenk met Glas 1 liter

€ 18,99
Niet op voorraad

Evolution Bison Grass vodka is een product volgens Poolse traditie die terug gaat tot de 14de eeuw. Deze vodka wordt gemaakt van graan en aardappel. De smaak komt door het bison grass dat wordt gebruikt in de fles.

Evolution Bison Geschenk met Glas Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Evolution. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Spanje en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Evolution Bison Geschenk met Glas.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Evolution
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%