Facundo - Eximo 70cl

€ 84,50
Niet op voorraad

De Facundo-collectie is vernoemd naar de oprichter van Bacardí. Het is een reeks met premium dranken van deze rumproducent. De Bacardí Facundo Eximo bestaat uit 10 jaar oude rums, die gemengd zijn nog voordat ze het vat in gingen. Dat is ongelooflijk zeldzaam en ook een moeilijk proces, maar het resultaat is een rum die het waard is om de naam van de oprichter te dragen.

Facundo - Eximo Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Facundo - Eximo.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%