Frysk Hynder - Cognac Cask 70cl

€ 56,50
Niet meer leverbaar

Een whisky uit Friesland, Nederland, voor het eerst gestookt in 2002 bij de Us Heit brouwerij in Bolsward. De whisky kwam voor het eerst op de markt in 2005. Toen oprichter Aart van der Linden whisky ging maken was hij één van de eersten in Nederland. Bij Frysk Hynder hebben ze ook een kleine mouterij, ze doen echt alles zelf in Bolsward. Deze Cask Strength heeft minimaal 5 jaar gerijpt op oude cognac vaten en is onverdund de fles ingegaan.

Frysk Hynder - Cognac Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Us Heit Distillery. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Frysk Hynder - Cognac Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Us Heit Distillery
Categorie Single Malt
Land Nederland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%