Frysk Hynder - Port Cask 70cl

€ 59,99
Op voorraad

Us Heit, een distilleerderij in Bolsward in Friesland, was de eerste producent die Nederlandse whisky op de markt bracht. Frysk Hynder werd in 2005 voor het eerst verkocht, drie jaar nadat Us Heit haar deuren opende. De gerst wordt verbouwd in Friesland en bij de distilleerderij gemout. Us Heit is een kleine ambachtelijke distilleerderij die ongeveer 10.000 flessen per jaar produceert. Frysk Hynder staat bekend om rijping in exotische vattypes, zoals ex-Portvaten, waardoor de whisky soms een bijna roze kleur krijgt.

Frysk Hynder - Port Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Us Heit Distillery. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Frysk Hynder - Port Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Us Heit Distillery
Categorie Single Malt
Land Nederland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%