Gabriel Boudier - Saffron Gin 70cl

€ 27,50
Op voorraad

Gabriel Boudier’s Saffron Gin is een echte uitblinker. Deze gin heeft als basis saffraan. Verder bevat Gabriel Boudier’s Saffron Gin ingrediënten als: jeneverbessen, koriander, limoen, sinaasappelschillen, Angelica zaden, Iris en venkel. Deze geven de gin een aangename florale smaak met een kruidige afdronk. Deze gin kan puur gedronken worden of gemixt in een cocktail.

Gabriel Boudier - Saffron Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Gabriel. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige France en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gabriel Boudier - Saffron Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Gabriel
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%