Whitley Neill - Lemongrass & Ginger 70cl

€ 24,99
Niet op voorraad

Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin. Een populair ingrediënt in lokale delicatessen, het citroengras werd gemengd met verwarmende gember en een verscheidenheid aan exotische kruiden en specerijen waardoor Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin zijn kenmerkende, geurige, citrusachtige smaak kregen. Een handgemaakte gin van uitzonderlijke kwaliteit, met een smaak die net zo rijk is als zijn voorouders.

Whitley Neill - Lemongrass & Ginger Gin is een heerlijke Gin van het merk Whitley. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Whitley Neill - Lemongrass & Ginger.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Whitley
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%