Glen Garioch - Founder's Reserve 70cl

€ 35,99
Niet op voorraad

Glen Garioch is een Highland Single Malt Scotch Whisky die vernoemd is naar de Garioch vallei. Deze Founder’s Reserve eert de twee broers die de distilleerderij oprichtten en de 200 jaar oude tradities. Deze “non-chill fillterd” whisky rijpt om bourbon en sherry vaten. Zoete vanille en kruiden met groene appel en grapefruit in het aroma. Botercrème en vanille voeren de eerste smaaktonen aan, gevolgd door de fruitgheid van groene appel en citrusvruchten. Elegante en subtiele afdronk.

Glen Garioch - Founder's Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Garioch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Garioch - Founder's Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Garioch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%