Glen Garioch - Virgin Oak 70cl

€ 64,50
Niet op voorraad

Glen Garioch is opgericht in 1797 en een van de oudste Schotse distilleerderijen. Het gebeurt maar zelden dat Schotse whisky wordt gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten. Slechts enkele distilleerderijen wagen zich hieraan, omdat de invloed van het hout al snel de smaak van de whisky domineert. Glen Garioch is een van de distilleerderijen die het wel aandurft om nieuw eikenhout te gebruiken — hun Virgin Oak lijkt daarom anders dan de meeste Schotse whisky’s.

Glen Garioch - Virgin Oak Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Garioch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Garioch - Virgin Oak.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Garioch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%