Glen Scanlan - Peated 70cl

€ 16,50
Op voorraad

De kwaliteit van Glen Scanlan finest maar met een extra "peat" smaak. Hierdoor heeft de whisky iets meer "pit" met wat turf en rokerigheid.

Glen Scanlan - Peated Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Scanlan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Scanlan - Peated.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Scanlan
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%