Glenfiddich - Experimental Series #01 IPA 70cl

€ 56,50
Niet op voorraad

Voor dit experiment wilde Malt Master Brian Kinsman de traditionele whiskyvaten op een uiterst ongebruikelijke manier inzetten. In samenwerking met een Speysidebrouwer, creëerde Brian een stevig, maar fris IPA-bier dat de eiken vaten zou vullen met stevige hoptonen. Niet alleen ontwikkelden ze een nieuwe ambachtelijke biersoort, ze creëerden ook de eerste Single Malt Scotch Whisky gerijpt in India Pale Ale-vaten.

Glenfiddich - Experimental Series #01 IPA Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfiddich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfiddich - Experimental Series #01 IPA.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfiddich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%