Glenfiddich - Select Cask 1 liter

€ 42,99
Niet op voorraad

Glenfiddich is de best verkochte single malt ter wereld. In 1886 verliet William Grant van Dufftown zijn baan als manager van Mortlachen begon zijn eigen distilleerderij. Het is aan Glenfiddich te danken dat Single Malt whisky zo populair werd, toen in 1963 werd besloten om Glenfiddich als Single Malt te promoten. De Glenfiddich Select Cask is gerijpt in een combinatie van ex-bourbon, ex-wijn en Europese eiken vaten, alvorens te 'trouwen' in een Solera vat.

Glenfiddich - Select Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfiddich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfiddich - Select Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfiddich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%