Glengoyne - 15 years 70cl

€ 53,50
Niet meer leverbaar

Door de luchtgedroogde mout en de trage manier van distilleren ontstaat een pure spirit. Deze spirit is minimaal 15 jaar gerijpt in een combinatie van ex-bourbon en ex-sherry vaten.

Glengoyne, 15 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glengoyne. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glengoyne, 15 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glengoyne
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 15 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%