Glenmorangie, 16 years - The Nectar 70cl

€ 65,50
Op voorraad

De nieuwe Glenmorangie The Nectar 16YO is geïnspireerd op de vele bezoeken die Dr. Bill bracht aan Franse patisserieën, waar hij zich verwonderde over de zoete geuren van versgebakken brood. De nieuwe Glenmorangie The Nectar komt voort uit het verlangen om iets wat al heerlijk is, nog onweerstaanbaarder te maken! De whisky is 16 jaar gerijpt in bourbonvaten en zoete witte wijnvaten uit Frankrijk (Sauternes en Montbazillac), Spanje (Moscatel) en Hongarije (Tokaji), voor een verbluffende dessertachtige complexiteit.

Glenmorangie, 16 Y - The Nectar Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenmorangie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highlands en is gebotteld op 46 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenmorangie, 16 Y - The Nectar.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenmorangie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 16 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%