Glenmorangie - X 70cl

€ 29,99
Op voorraad

Glenmorangie X, dat staat voor Made for Mixing, is gecreëerd in samenwerking met topbartenders in de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden qua smaak en variatie. Gerijpt in ex-bourbon vaten en gedeeltelijk afgewerkt in nieuw verkoolde Amerikaanse eiken vaten, leidt de aangenaam zoete en rijke cascade van smaak tot moeiteloze en heerlijke mixdrankjes. Glenmorangie X is de ideale whisky voor in de mix en cocktail.

Glenmorangie, opgericht in 1843 in de Royal Burgh of Tain (in het uiterste noorden van Schotland), is de favoriete Single Malt Scotch Whisky van Schotland. De distilleerderij is beroemd om zijn kenmerkende hoge ketels - de hoogste in Schotland - die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van de complexe en fruitige huisstijl.Glenmorangie - X Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenmorangie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenmorangie - X.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenmorangie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%