Gold Dry Gin 70cl

€ 32,99
Op voorraad

Gold Dry Gin zit vol met prachtige botanicals. Gold Dry Gin is namelijk gemaakt van botanicals die gedurende 3 dagen geweekt worden en vervolgens batchgewijs gedistilleerd in een koperen pot. Ongezoet, sterke intensiteit, dennen-jeneverbes naar voren, kristalhelder, sinaasappel, kruiden en koriander in de afdronk, zacht en zoet van de fijne gedistilleerde plantaardige ingrediënten. Zoals te verwachten: Geen toegevoegde suikers. Kortom, een mooie gin dat bij 35ml 40% vol. (alcohol) slechts 91 calorieën bevat.

Gold Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk GoldDry. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gold Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij GoldDry
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%