Gold Dry Vodka 70cl

€ 37,99
Op voorraad

Gold Dry Vodka is de Vodka van Joel Beukers en wordt traditioneel op Hollandse wijze gedistilleerd in Schiedam. Het maken van Gold Dry Vodka begint met het fijnste graan. Gold Dry Vodka wordt vijf keer gedistilleerd en elke distillatie maakt de vodka zachter en meer verfijnd. Na distillatie wordt osmose water toegevoegd. Zo komt de vodka op optimale sterkte met een optimale smaak. De oprichters van Gold Dry Vodka zijn Joel Beukers en Julian van Vliet, die staan voor een gezonde lifestyle waarin sporten belangrijk is. Als je sport is een drankje prima mogelijk. Het advies van Gold Dry: Doe dat dan op een verstandige manier en denk aan de calorieën. Daarom hebben Joel en Julian Gold Dry opgericht, een mooie vodka dat bij 35ml 40% vol. (alcohol) slechts 77 calorieën bevat. Oftewel Golddry Vodka is de ideale keuze!

Gold Dry Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk GoldDry. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gold Dry Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij GoldDry
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%