Gordon's - Spot of Elderflower 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Gordon’s London Dry Gin wordt naar een nieuw niveau getild met de subtiele smaak van vlierbloesem. Dit is een heerlijk twist op een Britse klassieker. Het is bijna 250 jaar geleden dat Alexander Gordon zijn distilleerderij in London oprichtte, en het recept maakte voor een gin die sindsdien zijn weg naar vele huizen vond. Heerlijk spul!

Gordon's - Spot of Elderflower Gin is een heerlijke Gin van het merk Gordon's. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gordon's - Spot of Elderflower.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Gordon's
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%