Granat Rozrywkowy G-5 Vodka 70cl

€ 33,99
Niet op voorraad

Granat Rozrywkowy G-5 Vodka is gemaakt van het puurste water en hoogwaardige granen. Deze Poolse wodka is traditioneel gemaakt en… ziet er nogal ongebruikelijk uit. De fles heeft de vorm van een klassieke handgranaat en is gedeeltelijk van hout gemaakt, wat een positieve invloed op de smaak zou hebben.

Granat Rozrywkowy G-5 Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Debowa. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Granat Rozrywkowy G-5 Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Debowa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%