Grasovka Bison Brand Vodka 70cl

€ 14,99
Op voorraad

Dit product werd vroeger gebruikt als medicijn en werd altijd geproduceerd in combinatie met kruiden of bisongras. Het bijzondere van Grasovka vodka is, dat het nog steeds op smaak wordt gebracht met bisongras dat groeit in de open plekken van de bossen van het nationale park van Bialowieza op de grens tussen Polen en Wit-Rusland.

Grasovka Bison Brand Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Grasovka. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 38% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Grasovka Bison Brand Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Grasovka
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%