Greenmark Vodka 1 liter

€ 16,99
Niet op voorraad

Graan vodka met hinten van anijs in de smaak, geur en afdronk. Herkenbaar aan een ingetogen geur van net gebakken wit brood met anijs. De smaak is licht zoet met duidelijk herkenbare graantonen en een verfrissende venkel. De anijs komt ook terug in de afdronk, ondersteund door peper.

Greenmark Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Greenmark. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Russia en is gebotteld op 38 % alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Greenmark Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Greenmark
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 38%