Grey Goose - La Vanille 70cl

€ 39,99
Niet op voorraad

Vanillebonen van Madagaskar vormen het smakelijke hart van Grey Goosa La Vanille, een rijke wodka met smaken van toffee en amandel. Grey Goose La Vanilla kwam in 2018 terug op de markt vanwege de hoge reputatie die de wodka had onder bartenders. Het is een geweldige drank voor in een Spritz of Espresso Martini.

Grey Goose - La Vanille Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Grey Goose. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Grey Goose - La Vanille.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Grey Goose
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%